سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت بخش معارفی

معاونت دانشجویی و فرهنگی
یکشنبه، ۲۶ فروردین ۰۳

سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت(ع) دانشجویان در بستر فضای مجازی، آزمون رشته‌های حفظ مندرج در بخش آوایی و نیز رشته‌های مندرج در بخش معارفی، همچنین رشته‌های حفظ و معارف از بخش‌های نهج البلاغه وصحیفه سجادیه برگزار و مراتب آن به شرح ذیل اعلام می‌گردد.

۱- آزمون در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ ۲۷ و۲۸ فروردین ماه۱۴۰۳ به شرح ذیل و به صورت سراسری و همزمان از طریق سامانه https://quran38.dmsrt.ir/ برگزار می‌شود.

* آزمون رشته های تفسیر و ترجمه قرآن کریم، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، حفظ و مفاهیم احادیث معصومین، سیره معصومین: روز دوشنبه مورخ ۲۷ / ۰۱ / ۱۴۰۳ از ساعت ۹ الی ۱۱

*آزمون رشته‌های معارف نهج البلاغه، معارف صحیفه سجادیه، حفظ فرازهای نهج البلاغه، حفظ فرازهای صحیفه سجادیه: روز دوشنبه مورخ ۲۷ / ۰۱ / ۱۴۰۳ از ساعت ۱۳ الی ۱۵

* آزمون رشته‌های احکام، پرسمان معارفی، سبک زندگی ایرانی و اسلامی، نماز: روز سه شنبه مورخ ۲۸ / ۰۱ / ۱۴۰۳ از ساعت ۹ الی ۱۱
* آزمون رشته‌های حفظ ۵ جزء قرآن کریم، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء و حفظ کل قرآن کریم: روز سه شنبه مورخ ۲۸ / ۰۱ / ۱۴۰۳ از ساعت ۱۳ الی ۱۵

نکته حائز اهمیت: آزمون رشته‌های فوق الذکر صرفا در بازه زمانی مذکور برگزار شده و امکان برگزاری مجدد آزمون در هیچ یک از رشته‌ها فراهم نمی‌باشد.

۲- تعداد سوالات در هر رشته ۴۰ سوال بوده و زمان پاسخگویی به سوالات ۳۰ دقیقه می‌باشد.

۳- هریک از دانشجویان می‌بایست با نام کاربری و رمز عبور که هنگام ثبت نام دریافت کرده‌اند وارد سامانه شوند.

۴- هر سوال صحیح ۳ امتیاز مثبت، هر سوال غلط ۱ امتیاز منفی و سوالات بی‌پاسخ بدون امتیاز می‌باشد.

۵- ضروری است شرکت کنندگان نسبت به تهیه اینترنت باسرعت مطلوب اقدام نموده تا از این جهت در فرایند برگزاری آزمون خللی ایجاد نشده و مشکلی متوجه ایشان نباشد.

معاونت دانشجویی و فرهنگی