تیر ۱۰ یکشنبه

همایش کارآموزی، چالش‌ها، فرصت‌ها و فرآیند اجرایی سال ۱۴۰۳

حضور تمامی دانشجویانی که قصد انتخاب واحد کارآموزی در تابستان۱۴۰۳ را دارند الزامی است.

تیر ۱۰ یکشنبه

دعوت به شرکت در دومین مناظره انتخاباتی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بررسی دیدگاه کاندیداهای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، با حضور نمایندگان دکتر پزشکیان و دکتر جلیلی مجری و کارشناس نشست: آقای دکتر سید هاشم اورعی (عضو هیئت مؤسس و هیئت امنا دانشگاه سجاد و استاد دانشگاه صنعتی شریف)

تیر ۰۹ شنبه

گزارش تصویری شرکت دانشجویان متأهل دانشگاه سجاد در جشن «میثاق بهشت»

به مناسبت عید غدیرخم و دهه ولایت، ۱۱۴ زوج دانشجوی مشهدی شنبه ۲ تیرماه ۱۴۰۳میهمان ویژه بارگاه مطهر رضوی شدند و آغاز زندگی مشترکشان را جشن گرفتند. در این مراسم ۱۵ نفر از رؤسای دانشگاه‌های مشهد و مسئولان دفاتر نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها نیز حضور داشتند.

تیر ۰۹ شنبه

برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در دانشگاه سجاد

حضور دانشگاهیان پای صندوق‌های رای انتخابات ریاست جمهوری

تیر ۰۷ پنج‌شنبه

دانشگاه سجاد حوزه انتخابات ریاست جمهوری در روز جمعه ۸ تیر ۱۴۰۳

انتخابات سرنوشت ساز چهاردهمین دوره ریاست جمهوری که در هشتم تیرماه برگزار می‌شود نقشی تعیین کننده در آینده انقلاب اسلامی دارد و سهل انگاری و کوتاهی نسبت به آن، زیان بار خواهد بود.