حکم انتصاب دکتر ایمان احدی اخلاقی بعنوان معاونت پژوهشی دانشگاه سجاد

پنج‌شنبه، ۳ شهریور ۰۱

دکتر ابراهیم رضائی‌نیک سرپرست دانشگاه سجاد با صدور حکمی دکتر ایمان احدی اخلاقی را برای مدت دو سال به سمت معاونت پژوهشی دانشگاه منصوب کردند.

در این حکم آمده است:

با سلام و آرزوی بهروزی؛

با عنایت به سوابق ارزنده و درخشان علمی، پژوهشی و اجرایی جنابعالی، به موجب این حکم برای مدت دو سال به عنوان معاون پژوهشی دانشگاه منصوب می‌شوید.

تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه با تأکید بر تحقیقات و خدمات کاربردی تقاضامحور از برنامه‌های اصلی دانشگاه می‌باشد و انتظار می‌رود ضمن تقویت ساختارهای موجود، نسبت به تکمیل زنجیره تجاری‌سازی محصولات و خدمات برنامه‌ریزی‌های لازم صورت پذیرد.

استفاده حداکثری از ظرفیت‌های داخل و بیرون دانشگاه و به طور خاص هم افزایی اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان در امور پژوهشی و ارتباط با جامعه همواره مورد تأکید دانشگاه بوده است که امید است به نحو شایسته به آن توجه گردد.

امیدوارم با اتکال به خداوند متعال و استفاده از تجارب ارزشمند جنابعالی شاهد پیشرفت بیشتر دانشگاه باشیم.

روابط عمومی دانشگاه ضمن عرض تبریک، از درگاه خداوند منان برای آقای دکتر احدی اخلاقی آرزوی توفیق روز افزون در راستای موفقیت و پیشرفت دانشگاه سجاد را مسئلت دارد.