دوره‌های آموزشی و مسابقات بین المللی هوش مصنوعی رایان

معاونت دانشجویی و فرهنگی
دوشنبه، ۱۸ تیر ۰۳

نخستین دورهٔ مسابقات بین‌المللی هوش مصنوعی رایان توسط دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار می‌شود. این مسابقات در سه مرحله برگزار می‌شود و برندگان مرحلهٔ نهایی به ترتیب ۲۰ هزار دلار، ۱۰ هزار دلار و ۵ هزار دلار به عنوان جایزه دریافت خواهند کرد.

دوره‌های آموزشی

به منظور آمادگی هرچه بیش‌تر شرکت‌کنندگان برای حضور در مسابقات بین‌المللی هوش مصنوعی، دوره‌های آموزشی مسابقات در دو سطح مقدماتی و پیشرفته توسط دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود. این دوره‌ها به صورت آنلاین ارائه می‌شود و به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در دوره از سوی دانشگاه صنعتی شریف ارائه خواهد شد.

عنوان دوره

طول دوره

مقدمه‌ای بر یادگیری ماشین و ژرف

۸ جلسه

اعتمادپذیری در یادگیری ژرف

۸ جلسه

• دوره‌های آموزشی روزهای یک‌شنبه و سه‌شنبه از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۰۰ طبق زمان‌بندی زیر برگزار می‌شود:

مقدمه‌ای بر یادگیری ماشین و ژرف: ۲۴ تیر الی ۲۴ مرداد ۱۴۰۳

اعتمادپذیری در یادگیری ژرف: ۲۸ مرداد الی ۲۸ شهریور ۱۴۰۳

• انتظار می‌رود شرکت‌کنندگان در این دوره‌ها با مبانی برنامه‌سازی و ریاضیات پایه هوش مصنوعی آشنا باشند.

• به شرکت‌کنندگانی که تمرین‌های هفتگی را تحویل دهند، گواهی حضور در دوره اهداء خواهد شد.

فایل توضیحات

معاونت دانشجویی و فرهنگی