حضور رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

یکشنبه، ۱۷ آذر ۹۸

علیرضا کریمی قدوسی، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم مشهد و کلات در خانه ملت برای پاسخ به دغدغه‌ها و سوالات دانشجویان در دانشگاه صنعتی سجاد حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سجاد، در آغاز این مراسم حجت الاسلام سید احمد طالب الحق، مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی سجاد ضمن خیر مقدم به کریمی قدوسی، اظهار کرد: سردار علیرضا کریمی قدوسی از افتخارات شهر است و ما به عنوان مردم باید قدر این افراد را بدانیم.

در ادامه، رزومه‌ای از عملکرد ۶ ساله رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی قرائت شد و او را برای دانشجویان معرفی کرد .

پس از آن دانشجویان به صورت مکتوب و حضوری پرسش‌های خود را مطرح کردند و سردار علیرضا کریمی قدوسی به تمامی سوالات پاسخ دادند.

از موضوعات بحث شده در این مراسم می‌توان به مواردی همچون: گرانی بنزین، شفاف سازی رای نمایندگان، اغتشاشات اخیر و... اشاره کرد که با صراحت به تمامی پرسش‌ها پاسخ داده شد‌.