لزوم بررسی آخرین وضعیت انتخاب واحد

پنج‌شنبه، ۵ مهر ۰۳

قابل توجه کلیه دانشجویان عزیز

با توجه به انجام آخرین تغییرات لازم در کدهای درسی توسط گروه‌های آموزشی در امروز (اصلاح ظرفیت، حذف دروس کم جمعیت و اضافه کردن کدهای مورد نیاز)، حتما آخرین وضعیت انتخاب واحد خود را بررسی نمایید.

حذف و اضافه اینترنتی برای کلیه دانشجویان تا ساعت ۲۳ روز جمعه ۶ مهر ماه فعال می‌باشد و کلیه دانشجویان می‌توانند انتخاب واحد خود را اصلاح کنند و پس از آن امکان هیچگونه تغییری نخواهد بود.

نکته بسیار مهم: لازم به یاداوری است که دانشجویانی که به هر دلیلی بصورت اینترنتی انتخاب واحد نکنند، طبق مصوبه هیات امنای دانشگاه برای انتخاب واحد خارج از موعد باید مبلغ ۳۰۰ هزار تومان جریمه پرداخت نمایند. همچنین در صورت عدم ثبت نام در نیمسال (انتخاب واحد یا مرخصی) طبق آیین نامه آموزشی برای ایشان حکم انصراف از تحصیل صادر خواهد شد.