برگزاری جلسه هم اندیشی با مسوولین محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خراسان رضوی

چهارشنبه، ۲۰ مهر ۰۱

در روز سه شنبه ۱۹/ ۰۷/ ۱۴۰۱ جلسه هم اندیشی با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای مهدوی نسب رئیس محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خراسان رضوی، حجت الاسلام جناب آقای رمضانی معاون محترم آموزشی و پژوهشی نهاد استان، ریاست و اعضای هیات موسس دانشگاه سجاد در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه مشترک به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل فرهنگی و آموزشی پرداخته شد و تقویت نقش محوری دفاتر نهاد در راهبری فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها و همچنین راهکارهای بهبود و توسعه فعالیت‌های جمعی اساتید و دانشجویان در امور فرهنگی و معارف اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان از قسمت‌های مختلف دانشگاه، امکانات و فضاهای آموزشی و پژوهشی بازدید به عمل آمد و نماز جماعت ظهر در مسجد دانشگاه با حضور پرشور دانشجویان و اساتید اقامه گردید.