ابقا حکم دکتر محسن قاینی بعنوان معاونت آموزشی دانشگاه سجاد سال ۱۴۰۱

سه‌شنبه، ۱ شهریور ۰۱

دکتر ابراهیم رضائی نیک سرپرست دانشگاه سجاد با صدور حکمی دکتر محسن قاینی را برای مدت دو سال دیگر به سمت معاونت آموزشی دانشگاه منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

با سلام و سپاس از زحمات ارزنده جناب­عالی در تمام امور دانشگاه به ویژه خدمت ماندگار در بیش از ۶ سال به ­عنوان معاون آموزشی و با عنایت به سوابق درخشان علمی و تجربی شما، پیرو احکام شماره ۱۱۵۵/۹۷/ص مورخ ۹۷/۰۴/۰۷، ۱۲۵۷/۹۹/ص مورخ ۹۹/۰۴/۳۰ و ۱۳۴۸/۱۴۰۰/ص مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۳۱ برای مدت دو سال دیگر حکم معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی جنابعالی تمدید می­‌گردد.

امید است با اتکال به خداوند متعال و استفاده از تجارب ارزشمند جنابعالی همچنان شاهد پیشرفت بیشتر دانشگاه به ­ویژه در ارتقای کیفیت آموزشی و توسعه رشته­‌های جدید باشیم.

روابط عمومی دانشگاه ضمن عرض تبریک، از درگاه خداوند منان برای آقای دکتر قاینی و سایر معاونین و مدیران دانشگاه آرزوی توفیقات روز افزون در راستای موفقیت و پیشرفت دانشگاه سجاد را مسئلت دارد.