همایش مسیر شغلی موفق در کسب و کارهای دیجیتال

مرکز آموزش‌های آزاد
پنج‌شنبه، ۲۸ مهر ۰۱

طی همکاری مشترک مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه سجاد مشهد و بوت‌کمپ فراوین، همایشی برای دانشجویان وعلاقه‌مندان رشته تخصص فناوری جهت معرفی دوره‌های کوتاه مدت در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ الی ۱۹ برگزار شد.

در ابتدا همایش دکتر امین نوری، تاریخچه‌ای در مورد مرکز آموزش‌های آزاد بیان کردند و سپس در مورد همکاری مرکز آموزش‌های آزاد با مجموعه‌های مختلف سخنرانی کردند.

در ادامه مهندس ریاحی، مدیرعامل شرکت داتین مشهد در رابطه با روند کشف استعدادها از دانشگاه تا بازار کار سخنرانی داشتند. سپس دکتر انصاری زاده، مشاور حوزه مسیر شغلی در مورد روند کار مجموعه فراوین از آموزش تا استخدام و پیدا کردن مسیرشغلی به طور مفصل سخنرانی کردند.

در این رویداد، مشاورین فراوین موضوعات زیر را به طور کامل شرح و بسط دادند:

۱- آیا دانشگاه و رشته‌‌ای که می‌خوانم، برای بازار کار کافی است؟

۲-آیا من استعدادش را دارم و این مسیر شغلی مناسب من هست؟

۳-برای کارآموزی کجا بروم که مهارت‌های تخصصی را هم یاد بگیرم؟

۴-آیا پس از آموزش، فرصت استخدام هم هست؟

۵-آیا ساز و کاری وجود دارد که راهی به شرکت‌های بزرگ داشته باشد؟

۶-اگر رشته کامپیوتر نباشم، باز هم می‌توانم در این مسیر شغلی قرار بگیرم؟

در انتها دو نفر از دانش‌آموختگان مجموعه فراوین از تجربه خودشان در این مسیر از آموزش تا استخدام صحبت کوتاهی داشتند و به سوالات حضار پاسخ دادند.

پس از اتمام توضیحات یک لینک از طریق بارکد الکترونیکی در اختیار حضار قرار گرفت تا به ۳ سوال پاسخ دهند و از طرف مجموعه فراوین هدیه‌‌ای به مبلغ یک میلیون تومان دریافت کنند.

با توجه به توافقات انجام شده بین مرکز آموزش‌های آزاد و مجموعه فراوین کلاس‌های آموزشی و ورکشاپ‌هایی برای علاقه‌مندان در این زمینه برگزار خواهد شد.

مرکز آموزش‌های آزاد