همایش آشنایی با مشاغل و دوره‌های آموزشی هوانوردی

مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه سجاد
یکشنبه، ۲۴ مهر ۰۱

طی همکاری مشترک مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه سجاد مشهد و شرکت سفیران سپهر، همایش آشنایی با مشاغل هوانوردی و دوره‌های آموزش هوانوردی برای اولین بار در مشهد با حضور متخصصین و فعالان صنعت هوانوردی برای علاقه‌مندان به این حوزه در تاریخ یک مردادماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ الی ۱۹ در سالن همایش دانشگاه سجاد برگزار شد.

در این همایش مهندس خداخواه، سرمهندس هواپیمایی آسمان و مهندس گودرزی، سرمهندس هواپیمایی آتا سخنرانی کردند و موضوعات اساسی بحث شده در ابن همایش شامل انتقال تجارب و بررسی نقش عوامل انسانی در سوانح هوایی بود.

مهمانان ویژه در این همایش مهندس خیابانی، سرمهندس هواپیمایی تابان، مهندس استرکی و مهندس خضری، مهندس هواپیمایی تابان، مهندس دلخواه از اورژانس هوایی مشهد و مهندس شاملو از مدرسه هوانوردی ایریان بودند.

در آخر این همایش به سوالات حضار توسط متخصصین پاسخ داده شد و راهنمایی‌های لازم انجام گردید. در نتیجه این همایش و صحبت‌های توافق شده بین مرکز آموزش‌های آزاد و شرکت سفیران سپهر منجر به برگزاری کلاس‌های آموزشی و ورکشاپ‌هایی برای علاقه‌مندان در این زمینه شد.

از جمله دوره‌های آموزشی تدارک دیده شده دوره‌های تکنسین فنی هواپیما ویژه دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته‌های مهندسی مکانیک، هوافضا و گرایش‌های مختلف برق جهت آمادگی آزمون‌های B۱ (تعمیر و نگهداری هواپیما) و B۲ (اویونیک هواپیما) سازمان هواپیمایی کشور می‌باشد. این دوره که توسط اساتید و مدرسین مجرب برگزار می‌گردد شامل کارگاه‌های عملی، مشاوره تحصیلی و شغلی و آزمون‌های آزمایشی می‌باشد.

سرفصل‌های آموزشی در این دوره:

تکنیک‌های دیجیتال، سیستم‌های ابزار الکترونیکی، مواد و سخت‌افزار، شیوه‌های تعمیر و نگهداری، آیرودینامیک پایه، عوامل انسانی، قوانین حمل و نقل هوایی، آیرودینامیک، سازه و سیستم‌های هواپیما، موتور توربینی، ملخ هواپیما و زبان فنی

جهت آگاهی از بقیه دوره‌ها می توانید به سایت مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه مراجعه نمایید:

مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه سجاد