شروع به کار غذاخوری دانشگاه در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲

معاونت دانشجویی وفرهنگی
پنج‌شنبه، ۲۱ مهر ۰۱

شروع به کار غذاخوری دانشگاه در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

با توجه به شروع به کار غذاخوری از روز یکشنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۱ و امکان رزرو و دریافت غذا، از دانشجویان تقاضا می‌شود به نکات زیر دقت نمایند.

راهنمای رزرو غذا

۱- جهت رزرو غذا به آدرس اینترنتی https://food.sadjad.ac.ir مراجعه نمایید.

نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور همان رمز پورتال دانشجویی (پویا) می‌باشد.

۲- جهت رزرو غذا برای هر روز می‌بایست تا قبل از ساعت ۱۰ صبح روز قبل اقدام نمایید. روز‌های جمعه و تعطیل امکان رزرو غذا وجود ندارد.

۳- دانشجویانی که هنوز کارت دانشجویی خود را فعال نکرده‌‌اند، می‌توانند با مراجعه به معاونت دانشجویی واقع در ساختمان ۲ طبقه اول اتاق ۱۱۴ نسبت به فعال شدن کارت دانشجویی اقدام نمایند.

۴- دانشجویان ورودی ۱۴۰۱ که تا کنون نسبت به گرفتن کارت دانشجویی اقدام نکرده‌‌اند و یا هنوز کارت دانشجویی آن‌ها آماده نیست نیز می‌توانند از سیستم غذاخوری استفاده کنند منتها می‌بایست کد فراموشی خود را ازپورتال غذاخوری دریافت نموده و در زمان دریافت غذا بجای کارت کد فراموشی وارد کنند. لازم به ذکر است نحوه دریافت کد فراموشی در راهنما غذاخوری و در قسمت توزیع غذا نصب شده است.

۵- ساعت تحویل غذا در سلف دانشگاه از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۳:۲۰ می‌باشد. در صورت عدم مراجعه در این زمان غذای باقیمانده بصورت روز فروش بین ساعت ۱۳:۲۰ تا ۱۳:۳۰ ارایه می‌شود. دانشجویانی که غذا رزرو دارند جهت دریافت غذا تا قبل از ساعت ۱۳:۲۰ نسبت به دریافت غذا اقدام نمایند در غیر اینصورت غذای آن‌ها با کسر قیمت از حسابشان باطل خواهد شد.

قیمت جدید غذاها به شرح زیر می‌باشد:

• چلوکباب، جوجه کباب و چلو مرغ ۳۰۰۰۰ تومان

• قیمه، قورمه سبزی و کرفس ۲۵۰۰۰ تومان