نحوه برگزاری کلاس‌های تربیت بدنی عمومی ۱ و ۲ و درس سالن‌های تربیت بدنی عمومی

پنج‌شنبه، ۲۴ شهریور ۰۱

قابل توجه کلیه دانشجویانی که در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ دروس تربیت بدنی ۱ و ۲ عمومی را انتخاب کرده اند:

- شروع کلیه کلاس‌های تربیت بدنی عمومی ۱ و ۲ (پسران-دختران) در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته از روز یکشنبه ۱۴۰۱/۰۶/۲۷ خواهد بود.

- لازم به ذکر است دانشجویان محترم در قسمت شرح درس به زمان و مکان برگزاری کلاس و همچنین نوع رشته ورزشی در درس تربیت بدنی ۲ دقت لازم را داشته باشند.

- دروس تربیت بدنی عمومی ۱ از هفته اول تا سوم آموزشی (از تاریخ ۲۷ شهریور تا ۱۴ مهر) به صورت تئوری و حضوری در محل دانشگاه برگزار خواهد شد و از هفته چهارم آموزشی (از تاریخ ۱۶ مهر) به صورت عملی و حضوری در سالن شاهد مجموعه ورزشی کوثر به آدرس: شهرک غرب، بلوار شاهد، نبش تقاطع اندیشه و شاهد برگزار خواهد شد.

- تربیت بدنی عمومی ۲ رشته ورزشی تنیس روی میز از هفته اول آموزشی (از تاریخ ۲۷ شهریور) به صورت کاملا حضوری و عملی در سالن تنیس روی میز واقع طبقه منفی یک ساختمان شماره ۲ دانشگاه سجاد برگزار خواهد شد.

- سایر رشته‌های ارائه شده دروس تربیت بدنی ۲ عمومی (رشته‌های ایروبیک دختران و رشته ‌های فوتسال و شنا پسران) از هفته اول تا سوم آموزشی (از تاریخ ۲۷ شهریور تا ۱۴ مهر) به صورت تئوری و حضوری در محل دانشگاه برگزار خواهد شد و از هفته چهارم آموزشی (از تاریخ ۱۶ مهر) به صورت عملی و حضوری برگزار خواهد گردید.

مکان برگزاری رشته ورزشی ایروبیک دختران و فوتسال پسران در سالن شاهد مجموعه ورزشی کوثر به آدرس شهرک غرب، بلوار شاهد، نبش تقاطع اندیشه و شاهد خواهد بود و مکان برگزاری رشته ورزشی شنا پسران در استخر ۱۵ خرداد واقع در بلوار شهید فکوری، بین میدان صیاد شیرازی و میدان لاله (بلوار لادن)، مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد خواهد بود.