فرصتی برای دانشجویان دانشگاه سجاد

روابط عمومی
سه‌شنبه، ۲۵ اردیبهشت ۰۳

طبق تفاهم نامه روابط عمومی با

-- رستوران فرنو واقع در بلوار وکیل آباد، مقرر گردید کلیه غذاهای این رستوران در روزهای شنبه تا چهارشنبه با تخفیف ۱۵ درصد و روزهای پنجشنبه و جمعه با تخفیف ۱۰ درصدی به دانشجویان و اساتید دانشگاه سجاد و اعضای خانواده آنان ارائه گردد. آدرس: مشهد-نبش وکیل آباد۶۹، شماره تماس: ۳۸۶۶۶۶۴۶، دانشجویان محترم می‌توانند با ارائه شماره دانشجویی از تخفیف اعلامی بهره مند گردند.

-- پردیس سینمایی گلشن، شرایط استفاده از بلیط نیم‌بها در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه از تاریخ ۲۳ دی ۱۴۰۲، برای دانشجویان دانشگاه سجاد با ارائه کارت دانشجویی فراهم کرده است. لازم به ذکر است با توجه به خریدهای اینترنتی سینما، استعلام ظرفیت از گیشه سینما گرفته شود. مکان: مشهد، بلوار هفت تیر، نبش هفت تیر ۸، برج آرمیتاژ، طبقه ۵،

-- ایستگاه اختصاصی دوچرخه شهری «بایدو» با تخفیف دانشجویی در محوطه ساختمان شماره ۳، دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند جهت ثبت نام و بهره‌مندی از تخفیف اشتراک به روابط عمومی دانشگاه واقع در ساختمان شماره ۱ طبقه اول مراجعه نمایند و یا به آیدی 🆔 @PR_Sadjad_University پیام دهند.

روابط عمومی