گزارش دوم سفر کاروان دانشجویی راهیان نور و راهیان پیشرفت دختران دانشگاه سجاد

معاونت دانشجویی و فرهنگی
چهارشنبه، ۱۸ بهمن ۰۲

پارک ملی هوا و فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در زمینه علوم، فناوری و ساخت انواع تجهیزات هوایی و فضایی را به نمایش می‌گذارد.

سرآغاز این نمایشگاه، عبور از دالانی به نام «الف دزفول» است که در آن صحنه‌هایی از مقاومت مردم دزفول در برابر موشک باران‌های رژیم بعثی عراق در هشت سال دفاع مقدس با طراحی محیطی کلاس درس و خانه‌های مردم پیاده سازی شده است.

در بخش موشکی، موشک‌هایی دقیق و نقطه زن که با پیشرفته‌ترین علوم مهندسی روز بصورت کاملا بومی ساخته دانشمندان ایران است از شهاب و عماد و خرمشهر تا موشک‌های سوخت جامد خیبر و هایپر سونیک فتاح در این نمایشگاه مورد بازدید دانشجویان قرار گرفت.

موشک‌هایی از مدت زمان پرتاب چهارساعتی تا زمان پرتاب شش دقیقه‌ای.

در قسمت پهپادی به پهپادهای غنیمتی و شکارشده توسط هوافضای سپاه تعلق دارد؛ در این بخش پهپادهای RQ-170 و MQ-4C و RQ-1 و هرمس-۲۰۰ به نمایش گذاشته شده است. نکته قابل توجه این بخش، بازسازی پهپاد MQ-4C با استفاده از تکه‌های جمع آوری شده آن از بستر دریا است.

معاونت دانشجویی و فرهنگی