گزارش تصویری شرکت دانشجویان متأهل دانشگاه سجاد در جشن «میثاق بهشت»

معاونت دانشجویی و فرهنگی
شنبه، ۹ تیر ۰۳

تالار آینه حرم مطهر رضوی میزبان ۱۱۴ زوج دانشجوی مشهدی

به مناسبت عید غدیرخم و دهه ولایت، ۱۱۴ زوج دانشجوی مشهدی شنبه مورخ ۲ تیرماه ۱۴۰۳میهمان ویژه بارگاه مطهر رضوی شدند و آغاز زندگی مشترکشان را جشن گرفتند.

این مراسم با تبریک و شادباش به زوجهای جوان و با سلام و صلوات برای عاقبت بخیری آنها آغاز شد تا با توکل به خدا زندگی‌هایشان پرثمر، پایدار و گرم باشد.

در این مراسم حجت الاسلام مهدوی نسب، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در سخنانی با توجه به آمار تلخ بالا رفتن طلاق، آمار ۵٫۸ درصدی طلاق ازدواج زوج‌های دانشجو را نشان دهنده مهارت زندگی بیشتر این زوج‌ها دانستند.

حجت الاسلام احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی نیز در جمع زوجهای دانشجو ضمن تبریک ایام دهه ولایت به سخنرانی پرداختند.

ایشان ابراز امیدواری کردند که آغازین روزهای زندگی زوج‌های جوان به برکت زیارت ثامن الحجج(ع) سرشار از نشاط باشد.

در پایان این دیدار به ۱۱۴ زوج دانشجوی دانشگاه‌های مشهد از سوی تولیت معزز آستان قدس رضوی هدایایی اهداء و به تبرک ایام دهه ولایت و امامت زوج‌های دانشجو به ضیافت شام در مهمانسرای حضرت دعوت شدند.

در این مراسم ۱۵ نفر از رؤسای دانشگاه‌های مشهد و مسئولان دفاتر نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها نیز حضور داشتند.

معاونت دانشجویی و فرهنگی