گزارش تصویری جلسه پرسش و پاسخ با حضور معاون محترم سیاسی استاندار

معاونت دانشجویی و فرهنگی
دوشنبه، ۱۸ دی ۰۲

جلسه پرسش و پاسخ با حضور جناب آقای دکتر طباطبایی معاون محترم سیاسی استاندار خراسان رضوی و جناب آقای فریدنیا مدیر کل محترم دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری، تشکل‌های دانشجویی و انجمن‌های علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی منطقه ۹ کشور یکشنبه مورخ ۱۷ دی ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۲:۰۰ در سالن اجتماعات دانشگاه سجاد برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا جناب آقای دکتر رضایی نیک ریاست محترم دانشگاه سجاد ضمن عرض خوشامدگویی به ایراد سخنانی در خصوص دستاوردهای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیر انتفاعی پرداختند.

سپس ۱۷ نفر از دانشجویان فعال تشکل‌های دانشجویی و انجمن‌های علمی در کلیه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی-غیردولتی منطقه ۹ کشور، مسائل و مشکلات موجود در حوزه دانشجویی و فرهنگی را مطرح نمودند.

در پایان نیزجناب آقای دکتر طباطبایی معاون محترم سیاسی استاندار خراسان رضوی، جناب آقای فریدنیا مدیر کل محترم دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری، جناب آقای دکتر جلیلی صفریان رئیس محترم شورای هماهنگی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی منطقه ۹ کشور و جناب آقای دکتر رضایی نیک رئیس محترم دانشگاه سجاد به پاسخ گویی و ارائه راهکارهای مناسب جهت حل مسائل مطرح شده پرداختند.

معاونت دانشجویی و فرهنگی