هم اندیشی معاونت دانشجویی و فرهنگی با دبیران انجمن‌های علمی دانشگاه

معاونت دانشجویی و فرهنگی
شنبه، ۱۴ مهر ۰۳

جلسه هم اندیشی معاونت دانشجویی و فرهنگی و دبیران انجمن‌های علمی با موضوع برگزاری دوره‌های آموزشی و استقبال از دانشجویان نوورود در تاریخ سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۲ الی ۱۴:۳۰ در اتاق شورا با حضور جناب آقای دکتر نوری رییس محترم مرکز آموزش‌های آزاد و روابط عمومی و کارشناسان این واحدها، معاونت دانشجویی و فرهنگی و دبیران محترم انجمن‌های دانشجویی برگزار گردید.

در این جلسه در ابتدا معاون دانشجویی و فرهنگی به بیان مسائلی در خصوص اهمیت فعالیت انجمن‌های علمی در هویت بخشی به دانشگاه سخنانی را مطرح کردند و سپس دبیران انجمن‌ها به طرح موضوعات و دغدغه‌ها در خصوص برگزاری دوره‌های آموزشی نمودند.

جناب آقای دکتر نوری نیز با مطرح نمودن چارچوب‌ها و محدودیت‌های مصوب در دانشگاه و مرکز آموزش آزاد به ارائه راهکار برای کسب هرچه بهتر دستاوردها پرداختند. در نهایت جهت بهبود کیفیت برگزاری دوره‌های آموزشی توسط انجمن‌های علمی دانشگاه توافقاتی بین معاونت دانشجویی و فرهنگی و مرکر آموزش آزاد صورت گرفت.

همچنین در خصوص برپایی غرفه انجمن علمی و همکاری در ثبت نام دانشجویان نوورود تصمیماتی گرفته شد.

در پایان مقرر گردید جلسات هم اندیشی معاون دانشجویی و فرهنگی و دبیران تشکل‌ها بصورت هفتگی برگزار گردد.

معاونت دانشجویی و فرهنگی