همایش «بررسی چالش‌ها و راهکارهای شناسایی، جذب، توانمندسازی و حفظ سرمایه انسانی»

کاریابی دانشگاه سجاد
پنج‌شنبه، ۳۰ آذر ۰۲

مرکز کاریابی و مشاوره شغلی دانشگاه سجاد با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی همایش «بررسی چالش‌ها و راهکارهای شناسایی، جذب، توانمندسازی و حفظ سرمایه انسانی» را در تاریخ ۲۲ و ۲۳ آذرماه ۱۴۰۲ برگزار کرد.

رویکرد این همایش ایجاد هم‌افزایی و به اشتراک‌گذاری دانش، تجربیات و دیدگاه‌های نوین بین کارفرمایان، کارجویان و مراکز سیاستگذار، آموزشی و کاریابی در حوزهٔ مرتبط با موضوع همایش بوده است که در قالب برگزاری کارگاه‌های آموزشی، سخنرانی، بیان تجربیات و پرسش و پاسخ محقق گردید.

با تشکر از تمام دانشجویان و عواملی که در برگزاری همایش همکاری داشتند.

سایت مرکز کاریابی سجاد در حال راه‌اندازی است در صورت تمایل می‌توانید برای ثبت‌نام در سایت اقدام نمایید:

📝برای اطلاع از فرصت‌های شغلی و دیگر اطلاعات مربوط به حوزه اشتغال شبکه‌های اجتماعی مرکز کاریابی سجاد را در تلگرام، اینستاگرام و ایتا به آدرس زیر دنبال کنید.

🆔@job_sadjad

کاریابی دانشگاه سجاد