نکات مهم در مورد انتخاب واحد نیمسال دوم

پنج‌شنبه، ۴ اسفند ۰۱

دانشجویان گرامی، به موارد مهم زیر دقت شود:

- دانشجویانی که تاکنون در نیمسال دوم ثبت نام (انتخاب واحد یا مرخصی) نکرده‌­اند، به عنوان آخرین فرصت حداکثر تا پایان جمعه ۵ اسفند ماه فرصت انتخاب واحد دارند. طبق آیین نامه آموزشی عدم ثبت نام در نیمسال (مرخصی یا انتخاب واحد) به منزله انصراف از تحصیل خواهد بود.

- با توجه به آخرین تغییرات در دروس توسط دانشکده­‌ها (اصلاح ظرفیت، حذف دروس کم جمعیت و اضافه کردن کدهای مورد نیاز)، کلیه دانشجویان حتما آخرین وضعیت تاییدیه انتخاب واحد خود را بررسی نمایند تا از فرصت باقیمانده در حذف و اضافه اینترنتی جهت تکمیل دروس خود استفاده کنند.

- دانشجویانی که در نیمسال اول درس کارآموزی یا کارورزی داشته‌­اند، حداکثر تا روز دوشنبه ۸ اسفند فرصت تحویل گزارش و مستندات به استاد راهنمای خود جهت تعیین نمره را دارند، در غیر این صورت درس برای آن‌ها حذف خواهد شد.