امور دانشجویان غیرایرانی
یکشنبه، ۱۱ دی ۰۱

به گزارش امور دانشجویان غیرایرانی، نشست هم اندیشی با دانشجویان غیرایرانی جهت بررسی مشکلات و بهبود شرایط تحصیلی دانشجویان با حضور دکتر رضایی‌نیک رئیس دانشگاه، مهندس ایزدخواستی معاون اداره و مالی دانشگاه، دکتر صبوری سرپرست دانشجویان غیر ایرانی، مهندس محمدی کارشناس دانشجویان غیر ایرانی و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه سجاد برگزار گردید.

در این نشست به بررسی مسائل و مشکلات دانشجویان غیرایرانی، شنیدن صحبت‌ها و پاسخ به دغدغه‌های دانشجویان غیرایرانی پرداخته شد.

همچنین در این جلسه توضیحاتی در خصوص شرایط دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه در نیمسال‌های گذشته و چشم‌اندازی از بهبود روز افزون شرایط برای این دانشجویان بیان گردید.

در پایان جلسه نیز از دانشجویان غیرایرانی ممتاز نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ با اهداء جوایز تقدیر شد.

امور دانشجویان غیرایرانی