نحوه برگزاری دروس تربیت بدنی عمومی ۱ و ۲ نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

یکشنبه، ۲۶ شهریور ۰۲

به اطلاع دانشجویان محترم می‌رساند کلیه کلاس‌های تربیت بدنی عمومی ۱ و ۲ کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته از روز دوشنبه ۱۴۰۲/۰۷/۳ طبق برنامه ریزی ذیل برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است دانشجویان محترم در قسمت شرح درس به زمان و مکان برگزاری کلاس دقت لازم را داشته باشند.

دروس تربیت بدنی عمومی ۱ (پسران-دختران)

دروس تربیت بدنی عمومی ۱ (پسران-دختران) در هفته‌های ابتدایی ترم به صورت نظری و حضوری در محل دانشگاه برگزار خواهد شد. در رابطه با برگزاری دروس تربیت بدنی عمومی ۱ به صورت عملی و حضوری در محل سالن‌های ورزشی درج شده در شرح درس به زودی اطلاع رسانی خواهد شد. (آدرس سالن‌های ورزشی در ذیل ذکر شده است).

دروس تربیت بدنی عمومی ۲ (دختران-پسران)

کلیه دروس تربیت بدنی عمومی ۲ در رشته ورزشی تنیس روی میز (دختران-پسران) از هفته اول آموزشی (از تاریخ ۳ مهرماه ۱۴۰۲) به صورت کاملا حضوری و عملی در سالن تنیس روی میز دانشگاه سجاد برگزار خواهد شد. (محل سالن تنیس روی میز دانشگاه سجاد در ذیل ذکر شده است)

آدرس اماکن ورزشی:

سالن ورزشی اختصاصی دانشگاه سجاد: انتهای بلوار هاشمیه، بلوار نماز، نماز ۱۴/۱.

سالن ورزشی درسا: بلوار امامت، امامت ۳۰، نبش چهار راه اول، سالن ورزشی درسا.

سالن تنیس روی میز دانشگاه سجاد: سالن تنیس روی میز واقع در طبقه منفی یک ساختمان شماره ۲ دانشگاه سجاد.