مهمان داریم… خبری در راه است

معاونت دانشجویی و فرهنگی
دوشنبه، ۱۸ دی ۰۲

بسم الله الرحمن الرحیم

وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فی سَبیلِ اللهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِهِمْ یُرْزَقُونَ

شهادت مظلومانه سرکار خانم فاطمه دهقانی نقندر، دانش آموخته بسیجی رشته مهندسی فناوری اطلاعات که از شاگردان سرافراز مکتب حاج قاسم سلیمانی و از دانشجویان دانشگاه سجاد بوده‌اند را در پی حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان به محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ملّت شهیدپرور ایران و خانواده معظم ایشان، جامعه علمی و دانشگاهی کشور و خانواده مؤمن دانشگاه سجاد تبریک و تسلیت عرض نموده و برای آن شهیده بزرگوار علو درجات اخروی را از خداوند متعال مسئلت داریم.

تشییع و وداع با این شهیده گرانقدر سه شنبه مورخ ۱۹ دی ماه همزمان با نماز ظهر و عصر در دانشگاه سجاد برگزار می‌گردد.

لذا از کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی دعوت می‌شود در این مراسم حضور به هم رسانند.

معاونت دانشجویی و فرهنگی