معارفه دانشجویان نو ورود سال ۱۴۰۲ دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه سجاد

چهارشنبه، ۲۴ آبان ۰۲

جلسه معارفه دانشجویان نو ورود دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه سجاد روز شنبه ۲۰ آبان ماه در آمفی تئاتر دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه، آقای دکتر بختیاری، رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر درباره دستاوردها و افتخارات دانشکده مهندسی کامپیوتر، به عنوان فعالترین دانشکده دانشگاه مطالبی را بیان نمودند.

همچنین رشته‌های مرتبط با کامپیوتر را بهترین رشته از نظر بازار کار و موفقیت در این روزگار بیان کردند. سپس آقای دکتر باوفا طوسی، مدیر گروه دانشکده مطالب مهمی درباره قوانین آموزشی، رعایت برنامه درسی و اهداف آن بیان کردند و در انتها، آقای دکتر امینیان مدرس فرصت‌هایی که دانشجویان نو ورود می‌توانند از طریق آن‌ها در امور جاری دانشکده و دانشگاه مشارکت نمایند، از جمله انواع مسابقات برنامه نویسی، المپیادهای علمی و آزمایشگاه‌های پژوهشی، را معرفی نمودند.