غرفه دانشگاه صنعتی سجاد در بیستمین جشنواره و نمایشگاه هفته گرامیداشت پژوهش و فناوری

چهارشنبه، ۲۷ آذر ۹۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بیستمین نمایشگاه هفته گرامیداشت پژوهش و فناوری ۲۱ الی ۲۳ آذرماه ۱۳۹۸ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی مشهد برگزار و طی آن دستاوردهای پژوهشی دانشجویان و اساتید دانشگاه صنعتی سجاد جهت بازدید عموم عرضه گردید. غرفه دانشگاه صنعتی سجاد موفق به کسب عنوان غرفه برتر از سوی کمیته داوران و همچنین طرح پژوهشی عیب‌یاب ریلی آزمایشگاه پژوهشی آقایان دکتر احدی اخلاقی و دکتر سعید کهربایی بعنوان یکی از ۱۰ طرح برتر تحقیقاتی نمایشگاه انتخاب شد. علاوه بر این در غرفه دانشگاه صنعتی سجاد از بیش از ده دستاورد پژوهشی و سازه‌های ساخت شده توسط دانشجویان این دانشگاه رونمایی گردید. در بخش دیگری از این غرفه دوره‌های آینده مرکز آموزش‌های آزاد، محصولات مرکز تحقیقات سجاد و فعالیت‌های واحد ارتباط به صنعت دانشگاه سجاد ارائه گردید. همچنین روابط عمومی دانشگاه سجاد در قالب برگزاری آزمون‌های تست استعدادسنجی، مسابقات خلاقیت و هوش سعی در معرفی رشته‌های دانشگاهی و آخرین دستاوردهای فناوری به دانش آموزان داشت.