سخنرانی پروفسور هاشم اورعی با عنوان بحران نیروی انسانی: از نظام آموزشی ناکارآمد تا مهاجرت نیروهای کارآمد

سه‌شنبه، ۲۱ آذر ۰۲

1

دانشگاه سجاد با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و حمایت سازمان‌های دست‌اندرکار و تاثیرگذار در حوزه‌ی اشتغال همایش «بررسی چالش‌ها و راه‌کارهای شناسایی، جذب، توانمندسازی و حفظ نیروی‌انسانی» را در تاریخ ۲۲و۲۳ آذرماه در دانشگاه سجاد برگزار می‌کند.

یکی از سخنرانان کلیدی این همایش پروفسور هاشم اورعی، استاد دانشگاه مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف و رئیس هیئت مدیره اتحادیه انجمن‌های انرژی بادی می‌باشد. ایشان در مورد بحران نیروی انسانی: از نظام آموزشی ناکارآمد تا مهاجرت نیروهای کارآمد سخنرانی خواهند نمود. برای دریافت اطلاعات بیشتر و نحوه ثبت‌نام به سایت job.sadjad.ac.ir مراجعه فرمایید. برای کلیه شرکت‌کنندگان در همایش و کارگاه‌های آموزشی گواهی از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان صادر خواهد شد.

شبکه‌های اجتماعی مرکز کاریابی سجاد در تلگرام، اینستاگرام و ایتا:

🆔@job_sadjad