حکم انتصاب رئیس دانشکده کامپیوتر و فناوری اطلاعات

یکشنبه، ۳۰ بهمن ۰۱

در حکمی که از سوی دکتر ابراهیم رضائی نیک رئیس دانشگاه سجاد صادر شد، دکتر بهزاد بختیاری به عنوان رئیس دانشکده کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب گردید.

در این حکم آمده است:

با سلام و احترام؛

نظر به سوابق علمی و تجربی جناب‌عالی و تشکر از زحمات صادقانه شما در مسوولیت‌های قبلی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی فعلی به مدت دو سال به عنوان رئیس دانشکده کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب می‌شوید.

امید آن که با اتکال به درگاه ایزد متعال در تمشیت امور موفق باشید.

دکتر ابراهیم رضائی نیک رئیس دانشگاه سجاد، طی پیامی از زحمات بی‌دریغ جانب آقای دکتر رضا شمسایی رئیس سابق دانشکده کامپیوتر و فناوری اطلاعات تقدیر نمود. متن پیام به شرح ذیل است:

با سلام و آرزوی بهروزی؛

بر خود لازم می‌دانم از زحمات صادقانه جناب‌عالی در طی ۴ سال تصدی به عنوان رئیس دانشکده کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه تشکر نمایم.

امید است با یاری جستن از الطاف الهی و استفاده از تجربیات ارزنده‌تان همواره شاهد موفقیت و توسعه بیش از پیش دانشجویان در عرصه‌های علمی و پژوهشی باشیم.