حضور ریاست دانشگاه و مدیر مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه سجاد در ششمین جلسه کمیسیون صنایع استان خراسان رضوی

مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه سجاد
پنج‌شنبه، ۲۳ آذر ۰۲

ششمین جلسه کمیسیون صنعت، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان خراسان رضوی در ۱۹ آذر ماه در محل اتاق با حضور اعضای دائمی کمیسیون، آقای دکتر رضایی‌نیک، ریاست محترم دانشگاه سجاد، آقای دکتر نوری مدیر محترم مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه، آقای بابایی مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی و همکاران ایشان برگزار گردید.
در ابتدای جلسه آقای دکتر یزدان‌بخش و خانم دکتر اورعی رئیس و نایب رئیس کمیسیون صنایع استان در مورد لزوم هوشمند سازی صنایع و صنایع سبز سخنانی بیان نمودند. سپس آقای بابایی به نیاز صنایع در ارتباط با نیروی کار ماهر اشاره نمودند.

سپس آقای دکتر رضایی‌نیک فعالیت‌های اخیر دانشگاه را معرفی نمودند و به تاسیس دفتر کاریابی در دانشگاه اشاره نمودند. سپس آقای دکتر نوری مرکز آموزش‌های دانشگاه را معرفی نمودند و با اشاره به اینکه مرکز آموزش‌های آزاد مرکز مدیریت مهارت آموزی و مدیریت شغلی سازمان فنی و حرفه‌ای می‌باشد بیان نمودند که امکان برگزاری دوره‌های مهارتی مورد نیاز توسط صنایع را دارند. این موضوع با استقبال مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی مواجه گردید.

مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه سجاد