جلسه هماهنگی نشست تخصصی «نقش دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیر انتفاعی در توسعه آموزش هدفمند، نیازمحور و مهارتی»

روابط عمومی
دوشنبه، ۱۱ اردیبهشت ۰۲

روز یکشنبه ۱۴۰۲/۰۲/۱۰ جلسه هماهنگی نشست تخصصی «نقش دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیر انتفاعی در توسعه آموزش هدفمند، نیازمحور و مهارتی: تجارب، چالش‌ها و راهکارها» به صورت حضوری و مجازی در دانشگاه سجاد با حضور رئیس نشست آقای دکتر حائریان، دبیر علمی نشست آقای دکتر رضایی نیک و دبیر اجرایی نشست آقای دکتر قاینی، آقای دکتر بلالی نائب رئیس اتحادیه دانشگاه‌ها مؤسسات آموزش عالی غیر انتفاعی، خانم دکتر شمیرانی مدیر کل سابق دفتر آموزش عالی غیر دولتی وزارت عتف و مدیران و رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیر انتفاعی برگزار گردید.

جمع بندی نتایج این جلسه در ۱۷ اردیبهشت مطرح و تکمیل می‌گردد.

لازم به ذکر است این نشست تخصصی از سلسله نشست‌های «کنگره ملی آموزش هدفمند، مهارتی و نیازمحور» است.

روابط عمومی