جلسه معارفه دانشجویان دانشکده عمران، معماری و شهرسازی

معاونت پژوهشی
سه‌شنبه، ۲۳ آبان ۰۲

جلسه معارفه دانشجویان دانشکده عمران، معماری و شهرسازی مورخ ۱۵ آبان ۱۴۰۲ برگزار گردید. در این جلسه اساتید پس از معرفی خود، به بیان نقطه نظرهای کاربردی به دانشجویان پرداختند، جناب آقای دکتر هاشمی رئیس دانشکده توضیحاتی درباره دانشکده و تاسیس آن فرمودند و همچنین از جناب آقای دکتر حاجی کاظمی بنیانگذار دانشکده عمران، معماری و شهرسازی و ریاست سابق دانشکده تشکر و قدردانی نمودند.

در ادامه خانم دکتر لشکری مدیر گروه معماری و شهرسازی، قوانین مهم آموزشی و چارت‌های درسی را توضیح دادند و دانشجویان را به انجام درست قوانین برای کاهش مشکلات در آینده راهنمایی فرمودند. سپس جناب آقای دکتر یگانه مدیر گروه عمران چارت‌های درسی رشته عمران و نکات مهم آموزشی را ارائه نمودند. در انتها کلیپی از فعالیت‌های گروه معماری و شهرسازی نمایش داده شد.

معاونت پژوهشی