تمدید حکم انتصاب دکتر ایمان احدی‌اخلاقی به عنوان معاون پژوهشی سال ۱۴۰۳

شنبه، ۲۸ مهر ۰۳

در حکمی که از سوی دکتر ابراهیم رضایی‌نیک رئیس دانشگاه سجاد صادر شد، دکتر ایمان احدی‌اخلاقی به عنوان معاون پژوهشی دانشگاه منصوب گردید.

در این حکم آمده است:

با سلام و آرزوی بهروزی؛

با عنایت به سوابق درخشان علمی، پژوهشی و اجرایی جناب‌عالی و ضمن تشکر از زحمات ارزنده‌تان در کلیه امور دانشگاه به‌ویژه در مسئولیت معاونت پژوهشی، پیرو حکم شماره ۱۴۰۱/۱۶۴۵/ص مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۰۱ برای مدت دو سال دیگر حکم معاون پژوهشی جناب‌عالی تمدید می‌گردد.

تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه با تأکید بر تحقیقات و خدمات کاربردی تقاضامحور، افزایش کمی و کیفی رویدادهای پژوهشی و فناوری، توسعه ارتباطات و همکاری‌های مشترک بین‌المللی و بهره‌گیری از ابزارها و فناوری‌های جدید از برنامه‌های اصلی دانشگاه می‌باشد و انتظار می‌رود ضمن تقویت ساختارهای موجود، نسبت به تکمیل زنجیره تجاری سازی محصولات و خدمات برنامه‌ریزی‌های لازم صورت پذیرد.

استفاده حداکثری از ظرفیت‌های داخل و بیرون دانشگاه و به طور خاص هم افزایی اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان در امور پژوهشی و ارتباط با جامعه همواره مورد تأکید دانشگاه بوده است که امید است به نحو شایسته به آن توجه گردد.

امیدوارم با اتکال به خداوند متعال و استفاده از تجارب ارزشمند جناب عالی شاهد پیشرفت بیشتر دانشگاه باشیم.