تقدیر از حضور دانشگاه سجاد در اولین همایش ملی حکمت بنیان و تمدن ساز

روابط عمومی
پنج‌شنبه، ۲۴ خرداد ۰۳

اولین همایش ملی نقش دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی در تحول نظام آموزش عالی با تاکید بر دانشگاه حکمت بنیان و تمدن ساز در تهران برگزار گردید. در این همایش دکتر ابراهیم رضائی نیک، ریاست دانشگاه سجاد حضور داشتند.

در اختتامیه این همایش مدیران دفتر آموزش عالی غیر دولتی وزارت علوم و مدیران اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی از دانشگاه سجاد و ریاست محترم دانشگاه برای حضور و ارائه نظرات سازنده ایشان در این همایش ملی تقدیر نمودند و لوحی جهت تشکر از دانشگاه سجاد و یادبود به ریاست دانشگاه تقدیم گردید.

همچنین دکتر عمادی مدیر کل محترم دفتر آموزش عالی غیر دولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از غرفه دانشگاه سجاد در نمایشگاه همایش ملی نقش دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی در تحول نظام آموزش عالی با تاکید بر دانشگاه حکمت بنیان و تمدن ساز بازدید به عمل آوردند.

روابط عمومی