برگزاری نمایشگاه و همایش هوش مصنوعی، مکاترونیک و رباتیک؛ تجاری‌سازی فناوری، اقتصاد دانش‌بنیان

معاونت پژوهشی
دوشنبه، ۱۵ آبان ۰۲

جهاددانشگاهی با مشارکت گروه سیناپتک «همتابازار» - «نمایشگاه و همایش هوش مصنوعی، مکاترونیک و رباتیک؛ تجاری‌سازی فناوری، اقتصاد دانش‌بنیان» را ۲۴ تا ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۲در برج میلاد تهران برگزار می‌کند.

ناآشنا بودن مدیران و کارکنان ارشد سازمان‌ها و ادارت یکی از موانع اجرای فناوری‌های نوظهور است. برای رفع این مانع بزرگ و به منظور تحقق بخشیدن تحول و به کارگیری فناوری‌های هوشمند شایسته است کلیه مدیران ارشد و معاونان و مدیران عامل و اعضای هیات مدیره و کارشناسان مرتبط در همایش و سمینارها و کارگاه‌های آموزشی «همتابازار» فعالانه و به‌طور موثر شرکت کرده و گواهینامه‌های جهاددانشگاهی را دریافت نمایند.

با مراجعه به سایت www.hamtashow.irاطلاعات محتوایی و برنامه‌ها و چگونگی ثبت‌نام در دسترس است.

معاونت پژوهشی