برگزاری نشست خبری با عنوان "فعالیت های آموزش مجازی و تجارب دانشگاه صنعتی سجاد" با حضور مسئولین دانشگاه و اصحاب رسانه در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹

یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۹۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سجاد، نشست خبری "فعالیت های آموزش مجازی و تجربیات دانشگاه صنعتی سجاد" در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ با حضور مسئولین محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر حائریان اردکانی، ریاست محترم، جناب آقای دکتر مولوی، رئیس هیات موسس، جناب آقای دکتر رضایی نیک، معاون پژوهشی، جناب آقای دکتر قاینی، معاون آموزشی و جناب آقای دکتر نوری، مدیر آموزش مجازی دانشگاه و به همت روابط عمومی برگزار گردید. در این نشست که با حضور جمعی از خبرنگاران از خبرگزاری های تسنیم، برنا، ایلنا، باشگاه خبرنگاران جوان، شبستان، صبح مشهد و شهرآرا برگزار گردید، چالشها و فرصت های آموزش مجازی در سطح کلان کشوری و در سطح دانشگاه صنعتی سجاد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین تجربیات آموزش مجازی دانشگاه سجاد و مجتمع آموزشی اندیشه سجاد، جهت استفاده سایر دانشگاه ها و موسسات ارائه گردید.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی سجاد