برگزاری دروس تربیت بدنی عمومی ۱ و ۲ نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

سه‌شنبه، ۱۸ بهمن ۰۱

به اطلاع دانشجویان محترم می‌رساند کلیه کلاس‌های تربیت بدنی عمومی ۱ و ۲ کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته از روز یکشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۳ طبق برنامه ریزی ذیل برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است دانشجویان محترم در قسمت شرح درس به زمان برگزاری کلاس‌ها نیز دقت لازم را داشته باشند.

دروس تربیت بدنی عمومی ۱ (پسران-دختران)

دروس تربیت بدنی عمومی ۱ (پسران-دختران) هفته اول و دوم آموزشی (از تاریخ ۲۳ بهمن ماه تا ۴ اسفندماه) به صورت تئوری و حضوری در دانشگاه برگزار خواهد شد و از هفته سوم آموزشی (۶ اسفندماه) به صورت عملی و حضوری در سالن شاهد مجموعه ورزشی کوثر برگزار خواهد شد.

دروس تربیت بدنی عمومی ۲ (پسران-دختران)

دروس تربیت بدنی عمومی ۲ (پسران-دختران) به جز دروس تنیس روی میز هفته اول و دوم آموزشی (از تاریخ ۲۳ بهمن ماه تا ۴ اسفندماه) به صورت تئوری و حضوری در دانشگاه برگزار خواهد شد و از هفته سوم آموزشی (۶ اسفندماه) به صورت عملی و حضوری در سالن شاهد مجموعه ورزشی کوثر برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است کلیه کلاس‌های تنیس روی میز (دختران-پسران) از هفته اول آموزشی (از تاریخ ۲۳ بهمن ماه) به صورت حضوری و عملی در فضای سالن تنیس روی میز دانشگاه برگزار خواهد شد.

آدرس اماکن ورزشی:

مجموعه ورزشی کوثر (سالن شاهد): شهرک غرب، بلوار شاهد، نبش تقاطع اندیشه و شاهد.

سالن تنیس روی میز دانشگاه: سالن تنیس روی میز واقع در طبقه منفی یک ساختمان شماره ۲ دانشگاه سجاد.