برگزاری جلسه رؤساء و مدیران سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خراسان رضوی و دانشگاه سجاد

مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه سجاد
شنبه، ۲۵ آذر ۰۲

در این جلسه که در ۱۵ آذرماه در محل سازمان نظام مهندسی برگزار گردید. آقای دکتر مافی‌نژاد (ریاست هیات امنا دانشگاه)، آقای دکتر رضایی‌نیک (رییس دانشگاه)، آقای دکتر نوری (مدیر مرکز آموزش‌های آزاد)، آقای مهندس کریمی (مدیر اجرایی پروژه مجموعه ورزشی) از طرف دانشگاه سجاد و آقای مهندس بشیر (رییس سازمان نظام مهندسی)، آقای مهندس زارعی (نایب رییس سازمان) و آقای مهندس عیدی (مدیر آموزش و پذیرش سازمان) در این جلسه حضور داشتند.
در ابتدای جلسه آقای دکتر مافی‌نژاد و آقای دکتر رضایی نیک در مورد دانشگاه و فعالیت‌های آن توضیحاتی دادند. سپس آقای مهندس بشیر از برگزاری منظم کلاس‌های ارتقا پایه سازمان نظام مهندسی که توسط مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه برگزار می‌شود، تقدیر نمودند و بر توسعه همکاری‌های مابین از جمله برگزاری دوره‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای و همایش‌های مشترک تاکید نمودند. سپس آقای دکتر نوری و آقای مهندس عیدی گزارش کلی از دوره‌های برگزار شده و همکاری‌های فعلی بیان نمودند.

مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه سجاد