بازدید دانشجویان رشته‌های برق و مهندسی پزشکی از شرکت تجهیزات پزشکی اسوه

چهارشنبه، ۱۰ آبان ۰۲

افزایش مهارت دانش‌آموختگان دانشگاه یکی از اهداف مهم در تدوین برنامه‌های آموزشی دانشگاه سجاد است. در این راستا و با هدف آشنایی دانشجویان با فعالیت‌های مراکز صنعتی و خدمات اجتماعی، در نیمسال جاری درسی اختیاری با عنوان «بازدیدهای صنعتی» برای دانشجویان دانشکده برق و مهندسی پزشکی تحت راهنمایی آقایان دکتر قاینی و دکتر کفایی تعریف شده است. در دومین بازدید، دانشجویان در روز چهارشنبه ۳ آبان ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ از شرکت تجهیزات پزشکی اسوه واقع در شهرک صنعتی فناوری‌های برتر مورد بازدید قرار گرفت.

روشن است نیل به هدف مهارت افزایی دانشجویان دانشگاه، نیازمند همکاری و مساعدت مراکز مهم صنعتی و جامعه است.

بدینوسیله از صدور مجوز و همراهی صمیمانه مدیران و کارشناسان شرکت اسوه در طول بازدید تشکر و قدردانی می‌نماییم.