بازدید دانشجویان رشته‌های برق و مهندسی پزشکی از شرکت برق منطقه‌ای خراسان

شنبه، ۲۰ آبان ۰۲

در چهارمین هفته بازدید درس «بازدیدهای صنعتی» دانشجویان دانشکده برق و مهندسی پزشکی در روز چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۲ از ساعت ۸ تا ۱۲ از شرکت برق منطقه‌ای خراسان بازدید کردند. در ابتدا دو نیروگاه خورشیدی و مرکز دیسپاچینگ شمال شرق کشور واقع در محل شرکت مورد بازدید قرار گرفت و در ادامه از پست برق فوق توزیع ۱۳۲ کیلووات دانشجو بازدید انجام شد.

افزایش مهارت دانش‌آموختگان دانشگاه یکی از اهداف مهم در تدوین برنامه‌های آموزشی دانشگاه سجاد است. در این راستا و با هدف آشنایی دانشجویان با فعالیت‌های مراکز صنعتی، در نیمسال جاری درسی اختیاری با عنوان «بازدیدهای صنعتی» برای دانشجویان دانشکده برق و مهندسی پزشکی تحت راهنمایی آقایان دکتر قاینی و دکتر کفایی تعریف شده است. روشن است نیل به هدف مهارت افزایی دانشجویان دانشگاه، نیازمند همکاری و مساعدت مراکز مهم صنعتی و جامعه است. بدینوسیله از صدور مجوز و همراهی صمیمانه مدیران و کارشناسان شرکت برق منطقه‌ای خراسان در طول بازدید تشکر و قدردانی می‌نماییم.