بازدید دانشجویان رشته‌های برق و مهندسی پزشکی از تجهیزات پزشکی بیمارستان امام رضا و بخش‌های مختلف خبرگزاری فوری

پنج‌شنبه، ۴ آبان ۰۲

افزایش مهارت دانش‌آموختگان دانشگاه یکی از اهداف مهم در تدوین برنامه‌های آموزشی دانشگاه سجاد است. در این راستا و با هدف آشنایی دانشجویان با فعالیت‌های مراکز صنعتی و خدمات اجتماعی، در نیمسال جاری درسی اختیاری با عنوان «بازدیدهای صنعتی» برای دانشجویان دانشکده برق و مهندسی پزشکی تحت راهنمایی آقایان دکتر قاینی و دکتر کفایی تعریف شده است. در دومین بازدید، دانشجویان در روز چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۲ ابتدا از ساعت ۸ تا ۱۱ بخشی از تجهیزات پزشکی بیمارستان امام رضا(ع) در قالب دو گروه مورد بازدید قرار گرفت و در ادامه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ از بخش‌های مختلف هلدینگ خبر فوری بازدید انجام شد.

روشن است نیل به هدف مهارت افزایی دانشجویان دانشگاه، نیازمند همکاری و مساعدت مراکز مهم صنعتی و جامعه است. بدینوسیله از صدور مجوز و همراهی صمیمانه مدیران و کارشناسان بیمارستان امام رضا(ع) و هلدینگ خبر فوری در طول بازدید تشکر و قدردانی می‌نماییم.