انتصاب خانم مهندس فاطمه نعمتی به سمت مدیریت آموزش

سه‌شنبه، ۲۷ شهریور ۰۳
1

با توجه به بازنشستگی خانم مهندس رحیمی، جناب آقای دکتر قاینی معاون محترم آموزشی دانشگاه در طی حکمی خانم مهندس نعمتی را به عنوان مدیر آموزش معرفی نمودند.

همکار گرامی؛ سرکار خانم مهندس نعمتی

با سلام؛ نظر به سوابق و عملکرد بسیار خوب سرکار عالی و بر اساس موافقت ریاست محترم دانشگاه، به سمت مدیر اداره آموزش دانشگاه منصوب می‌شوید. امیدوارم با درایت و توانمندی شما و با برنامه ریزی موثر و همکاری خوب همکاران گرامی، در مدیریت و انجام امور مربوط موفق و موید باشد.

و همچنین ریاست محترم دانشگاه در طی مراسمی از خانم مهندس رحیمی برای تلاش و زحمات ایشان تقدیر و تشکر به عمل آورده و لوح تقدیر به ایشان اهدا نمودند.

همکار گرامی؛ سرکار خانم مهندس رحیمی

با سلام و آرزوی بهروزی؛ بر خود لازم می‌دانم از زحمات صادقانه سرکارعالی در تمام امور دانشگاه به‌ویژه در مسئولیت مدیر اداره آموزش دانشگاه تشکر نمایم. خدمات طولانی‌مدت و ماندگار شما برای همیشه در حافظه دانشگاه به یادگار خواهد ماند. سلامتی، شادی و موفقیت توأم با آرامش برای شما و عزیزانتان را از درگاه خداوند متعال خواستارم و امیدوارم دانشگاه همچون گذشته از تجربیات ارزنده سرکارعالی بهره‌مند گردد.