انتصاب جناب آقای دکتر سید محمد علی هاشمی به سمت رئیس دانشکده عمران، معماری و شهرسازی

روابط عمومی
پنج‌شنبه، ۴ آبان ۰۲

دکتر ابراهیم رضایی نیک رئیس دانشگاه سجاد در حکمی جناب آقای دکتر سید محمد علی هاشمی را به سمت رئیس دانشکده عمران، معماری و شهرسازی منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

با سلام و احترام؛

نظر به سوابق علمی و تجربی جناب‌عالی و تشکر از زحمات صادقانه شما در مسوولیت‌های قبلی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی فعلی به مدت دو سال به عنوان رئیس دانشکده عمران، معماری و شهرسازی دانشگاه منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود بر اساس برنامه راهبردی دانشگاه و استفاده حداکثری از ظرفیت اعضای هیأت علمی و هماهنگی با معاونت‌ها و سایر واحدهای دانشگاه، شاهد موفقیت‌های بیشتر دانشکده باشیم.

امید آن که با اتکال به درگاه ایزد متعال در تمشیت امور موفق باشید.

دکتر ابراهیم رضایی نیک رئیس دانشگاه سجاد، همچنین طی پیامی از زحمات بی‌دریغ جناب آقای دکتر حسن حاجی کاظمی تقدیر نمودند. متن پیام به شرح ذیل است:

با سلام و آرزوی بهروزی؛

بدینوسیله از زحمات طولانی و ماندگار جنابعالی در تمام امور دانشگاه به ویژه در تأسیس و راهبری دانشکده عمران، معماری و شهرسازی تشکر و قدردانی می‌گردد.

امید است با یاری جستن از الطاف الهی و استفاده از تجربیات ارزنده‌تان هچنان شاهد موفقیت و توسعه بیش از پیش دانشکده در عرصه‌های علمی و پژوهشی باشیم.

روابط عمومی