امضا تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه سجاد و شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی

معاونت پژوهشی
دوشنبه، ۲۶ شهریور ۰۳

در راستای تقویت هرچه بیشتر تعاملات علمی، آموزشی، پژوهشی، مشاوره‌ای و فناورانه و به منظور هم‌افزایی و ایجاد زمینه‌های گسترش همکاری‌های صنعتی و بکارگیری تمام ظرفیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی در حوزه‌های مرتبط، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه سجاد و شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی در مرداد ماه ۱۴۰۳ به همت دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه منعقد شد.

در این جلسه دکتر رضایی‌نیک، ریاست محترم دانشگاه و دکتر کلانی، مدیر محترم دفتر ارتباط با صنعت با آقای دکتر خدابنده، مدیرعامل محترم شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی دیدار کردند و به بحث تبادل نظر در خصوص ظرفیت‌های همکاری موجود پرداختند. در انتهای این جلسه نیز تفاهم‌نامه به امضا طرفین رسید، تا همکاری‌های گسترده‌ای فی‌مابین دو مجموعه صورت پذیرد.

معاونت پژوهشی