گزارش تصویری برگزاری جشن عید سعید فطر و ضیافت افطاری در آخرین روز ماه مبارک رمضان

معاونت دانشجویی و فرهنگی
دوشنبه، ۲۷ فروردین ۰۳

جشن عید سعید فطر که به همت بسیج دانشجویی در روز سه شنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۲ برگزار گردید، استقبال پرشور دانشجویان را به همراه داشت. این مراسم با حضور ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر رضایی نیک و معاونت محترم آموزشی دانشگاه آقای دکتر قائنی از ساعت ۱۶ در محل آمفی تئاتر دانشگاه آغاز گردید.

در ابتدای مراسم، قاری نوجوان با تلاوت آیاتی از قرآن کریم، جشن عید را به نور قرآن روشنایی بخشید؛ در ادامه با مولودی خوانی جناب آقای مصطفی قدمگاهی و استقبال حضار به شور و شادی جشن افزوده شد.

در انتهای برنامه، جناب آقای مهندس محمدرضا هاتف مدیر عامل شرکت آهار در مورد مسائلی که منجر به افزایش روحیه و انگیزه دانشجویان می‌گردد به سخنرانی پرداختند.

پس از پایان مراسم، ضیافت افطاری در محل نمازخانه و سلف دانشگاه برگزار گردید.

معاونت دانشجویی و فرهنگی