اردیبهشت ۲۰ پنج‌شنبه
اردیبهشت ۰۷ جمعه

برگزاری کنکور سراسری ریاضی و تجربی در دانشگاه سجاد

دانشگاه سجاد در روز پنج‌شنبه ۶ اردیبهشت میزبان ۱۵۰۰ نفر از داوطلبان آقا در رشته علوم ریاضی و در روز جمعه ۷ اردیبهشت میزبان ۱۵۰۰ نفر از داوطلبان خانم در رشته علوم تجربی بود.

اردیبهشت ۰۶ پنج‌شنبه

فرخوان درخواست عضویت در شورای مرکزی کلیه انجمن‌های علمی

از کلیه دانشجویان واجد شرایط دعوت می‌گردد جهت ثبت نام تا ۱۰ اردیبهشت ماه به پورتال مراجعه نمایند. اسامی افراد فاقد شرایط بصورت سیستمی حذف می‌گردد. تاریخ انتخابات متعاقبا اعلام خواهد شد.

ثبت نام بازدید از موزه‌های حرم مطهر- ویژه بانوان

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سجاد در نظر دارد برنامه بازدید از موزه‌های حرم مطهر رضوی (موزه مرکزی، موزه مردم شناسی و موزه هدایای مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ) را در تاریخ ۱۸ ام اردیبهشت ماه ویژه دانشجویان خانم بصورت رایگان برگزار نماید.

ثبت نام بازدید از موزه‌های حرم مطهر- ویژه آقایان

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سجاد در نظر دارد برنامه بازدید از موزه‌های حرم مطهر رضوی (موزه مرکزی، موزه مردم شناسی و موزه هدایای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ) را در تاریخ ۱۰ ام اردیبهشت ماه ویژه دانشجویان آقا بصورت رایگان برگزار نماید.

اکران هفتگی کانون رسانه دانشگاه

کانون رسانه فیلم سینمایی جان ویک را تقدیم می‌نماید. ژانر: اکشن، جنایی، هیجان‌انگیز