بازدیددانشجویان مهندسی برق ومهندسی پزشکی از چهار شرکت صنعتی واقع در شهرک صنعتی توس و فناوری‌های برتر

معاونت آموزشی
دوشنبه، ۲۳ مهر ۰۳

افزایش مهارت دانش‌آموختگان دانشگاه یکی از اهداف مهم در تدوین برنامه‌های آموزشی دانشگاه سجاد است. در این راستا و با هدف آشنایی دانشجویان با فعالیت‌های مراکز صنعتی و خدمات اجتماعی، در نیمسال جاری درسی اختیاری با عنوان «بازدیدهای صنعتی» برای دانشجویان دانشکده برق و مهندسی پزشکی تحت راهنمایی آقایان دکتر قاینی و دکتر کفایی تعریف شده است.

در هفته دوم بازدیدها، در روز چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۳ از ساعت ۸ تا ۱۳ دانشجویان رشته مهندسی برق از دو شرکت پارس سامان ایرانیان و صنعتی الکتریک خراسان (افشارنژاد) واقع در شهرک صنعتی فناوری‌های برتر و دانشجویان رشته مهندسی پزشکی از دو شرکت پارسیان ایمن کیمیا و وصال گستر طب واقع در شهرک صنعتی توس بازدید کردند.

روشن است نیل به هدف مهارت افزایی دانشجویان دانشگاه، نیازمند همکاری و مساعدت مراکز مهم صنعتی و جامعه است. بدین‌وسیله از صدور مجوز و همراهی صمیمانه مدیران و کارشناسان شرکت‌های صنعتی فوق در طول بازدید تشکر و قدردانی می‌نماییم.

معاونت آموزشی