روز انتخابات، روز ملّت ایران است

معاونت دانشجویی و فرهنگی
دوشنبه، ۲۱ خرداد ۰۳

بسم الله الرّحمن الرّحیم. و الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی محمّد و آله الطاهرین.

روز انتخابات، روز ملّت ایران است. امروز میدان‌دار و صحنه‌گردان اصلی مردمند. مردم هستند که با حضور در کنار صندوق‌های رأی و با دادن رأی، در واقع تکلیف کلّی و اساسی کشور را برای سال‌های آینده معیّن می‌کنند.

امروز متعلّق به مردم است و هر کاری که ملّت ایران امروز تا شب انجام بدهند، از حضور در کنار صندوق رأی و دادن رأی، سازندهٔ آیندهٔ آن‌ها و تعیین‌کنندهٔ سرنوشت چندسالهٔ آن‌ها است. درست به همین دلیل است که عقل حکم می‌کند، خِرد انسان حکم می‌کند که همه در این آزمون بزرگ ملّی و سراسری شرکت کنند.

اینکه ما مکرّر دعوت می‌کنیم مردم را به حضور در انتخابات، اوّلین اثر و نتیجهٔ این حضور به خود مردم برمی گردد. البتّه با حضور مردم، کشور و نظام جمهوری اسلامی هم امتیازات بزرگی را در عرصهٔ بین‌المللی به دست می‌آورد لکن آن که اوّل منتفع می‌شود از این رأی دادن، خود مردمند. بیایید و تشخیص بدهید و انتخاب بکنید و رأی بدهید. این چیزی است که برای آیندهٔ کشور و برای آیندهٔ یکایک مردم دارای اهمّیّت است.

رهبر معظّم، معزّز و فرزانهٔ انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار صداوسیما پس از شرکت در انتخابات ۱۴۰۰

معاونت دانشجویی و فرهنگی