برنامه زمانی ثبت‌نام اینترنتی نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲

چهارشنبه، ۴ بهمن ۰۲

قابل توجه دانشجویان گرامی

برنامه زمانی ثبت‌نام اینترنتی نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲ به شرح زیر می‌باشد.

تاریخ ساعت ۱۵-۹ ساعت ۱۵ تا شروع گروه بعدی
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ گروه ۱: کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (دکتری و کارشناسی ارشد)، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی پیوسته گروه ۱
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ گروه ۲: کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۹۹ و قبل گروه ۱ و گروه ۲
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۴ گروه ۳: کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۱۴۰۰ گروه ۱، گروه ۲ و گروه ۳
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۵ گروه ۴: کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۱۴۰۱ گروه ۱ الی گروه ۴
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۶ گروه ۵: کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۱۴۰۲ کلیه دانشجویان
از روز دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۶ ساعت ۱۵ تا روز یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۲ ساعت ۲۳ امکان انتخاب واحد برای کلیه دانشجویان وجود دارد.
(در ساعات ۷:۳۰ تا ۹ صبح روزهای سه‌شنبه ۱۱/۱۷ و چهارشنبه ۱۱/۱۸ انتخاب واحد جهت انجام اصلاحات ظرفیت توسط دانشکده‌ها، بسته می‌باشد.)

نکات مهم:

۱- دانشجویان گرامی دروس مورد نظر خود را با رعایت کامل پیشنیازی و هم‌نیازی و سایر مقررات آموزشی انتخاب نمایند براساس مصوبه شورای محترم آموزشی پس از پایان زمان حذف و اضافه انتخاب واحد کلیه دانشجویان بررسی و دروسی که بر خلاف مقررات آموزشی انتخاب شده باشند بدون برگشت شهریه حذف خواهند شد.

۲- امکان رزرو برای دروسی که ظرفیت آن‌ها تکمیل شده، وجود دارد. لذا از مراجعه حضوری به دانشکده‌ها که باعث مختل شدن فعالیت‌های جاری خواهد شد، خودداری فرمایید.

۳- اصلاح ظرفیت‌ها در تاریخ‌های سه‌شنبه ۱۱/۱۷ و چهارشنبه ۱۱/۱۸ از ساعت ۷:۳۰ تا ۹ صبح توسط دانشکده‌ها انجام خواهد شد. در بازه اصلاح امکان انجام انتخاب واحد نمی‌باشد. از مراجعه حضوری به دانشکده‌ها که باعث مختل شدن فعالیت‌های جاری خواهد شد، خودداری فرمایید.

۴- شروع کلیه کلاس‌ها اعم از دروس نظری و عملی نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲ از تاریخ دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ می‌باشد.

۵- ثبت‌نام از دانشجویان میهمان، در صورت داشتن ظرفیت در دروس ارائه شده در تاریخ سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ تا شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ انجام خواهد شد.

نکته مهم: مسئولیت انجام هرگونه فعالیت از طریق پورتال دانشجویی به عهده خود دانشجو است. لذا جهت جلوگیری از هرگونه اخلال در انتخاب واحد، دانشجویان گرامی در حفظ و نگهداری کلمه عبور خود دقت کافی به عمل آورند.

دانلود برنامه زمانبندی انتخاب واحد نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲