شرکت در جلسه ستاد ازدواج دانشجویی

معاونت دانشجویی و فرهنگی
دوشنبه، ۱۸ دی ۰۲

جلسه ستاد ازدواج دانشجویی دانشگاه‌های استان خراسان رضوی با حضور حجت الاسلام مهدوی نسب، ریاست محترم نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌های استان خراسان رضوی، رؤسا، معاونین دانشجویی و فرهنگی و رابطان ستاد ازدواج دانشجویی کلیه دانشگاه‌های استان خراسان رضوی یکشنبه مورخ ۱۷ دی ماه ۱۴۰۲ در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید.

در این جلسه پس از بررسی‌های انجام شده مصوباتی جهت سهولت برپایی ازدواج دانشجویی و پشتیبانی زوج‌های جوان صادر و راه کارهایی به منظور افزایش شناخت و بینش قبل از ازدواج مطرح گردید.

در این راستا برنامه‌ای برای برگزاری کارگاه‌های پیش از ازدواج جهت دانشجویان مجرد دانشگاه‌ها تدوین شد.

لازم به ذکر است دانشگاه سجاد یکی از میزبانان برگزاری این کارگاه‌ها می‌باشد.

در این جلسه خانم مهندس عرب زاده کارشناس محترم امور دانشجویی و فرهنگی به عنوان رابط ستاد از دانشگاه سجاد حضور یافتند.

معاونت دانشجویی و فرهنگی