بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه سجاد در پی حادثه ناگوار گلزار شهدای کرمان

معاونت دانشجویی و فرهنگی
چهارشنبه، ۱۳ دی ۰۲

بسم الله القاصم الجبارین

و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاءُ عند ربهم یرزقون (۱۶۹ آل عمران).

و گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شده‌اند، مردگانی هستند، بلکه آنان زنده و در بارگاه پروردگارشان بهره‌مندند.

در مسیر گلزار شهدا، تنشان گلگون شد…
شهادت هموطنان عزیزمان را در حادثه بمب‌گذاری مسیر گلزار شهدای کرمان به خانواده‌های داغدار ایشان، مقام معظم رهبری (مد ظله) و تمام ملت ایران تسلیت عرض می‌کنیم و از خداوند متعال، طلب صبر بر این فاجعه دلخراش می‌نماییم.

اکنون که دشمنان بی‌شرم ایران در چنین سال‌روز مقدسی با وقاحت تمام دست به چنین جنایتی می‌زنند، سکوت بر ما حرام است. مزدوران گمان نبرند حال که در این حادثهٔ تروریستی ناگوار تعداد زیادی از هموطنانمان به فیض شهادت نائل آمدند و همچنین عدهٔ کثیری زخمی شدند، ما را ترس خواهد برداشت و برای سردار علمدار سوگواری نخواهیم کرد و از راه ولایت دست خواهیم کشید. ملت ما آگاه است. همچنان که حضرت امام(ره) فرمودند: بکشید ما را ملت ما بیدارتر می‌شود. .
این عمل بزدلانهٔ رژیم صهیونیستی، نهایت مستأصلی و بیچارگی آنان را نشان می‌دهد. ملت غیور ایران هیچ هراسی از آنان ندارد و این عمل شنیع را محکوم می‌کند. پاسخ سخت و مقتدرانهٔ ما در انتظار این قوم فاسد است.

معاونت دانشجویی و فرهنگی