دوشنبه، ۲۰ آذر ۰۲

به پایان آمد این دفتر/حکایت همچنان باقیست…

🔸️نوزدهم آذرماه ۱۴۰۲ با برگزاری آیین پایانی و برپایی نمایشگاه آثار برگزیده، «دومین رویداد هنری مدیریت مصرف آب و انرژی» پس از هشت ماه تلاش پیوسته به کار خود پایان داد. آیین پایانی این رویداد هنری با تقدیر از داوران، آثار برگزیده و حامیان این رویداد همراه بود.

🔸️خرسندیم که «دومین رویداد هنری مدیریت مصرف آب و انرژی» نقطهٔ اتصال جامعهٔ هنری و صنعت آب و برق شد، هم‌افزایی زیبایی در پی آشنایی مجموعه‌های مختلف با هم پدیدار شد و اشخاص از سازمان‌ها، شرکت‌ها و نهادهای گوناگون در کنار هم و در جمعی صمیمی در مورد مهم‌ترین موضوع این روزهای کشور به گفت‌وگو و هم‌اندیشی پرداختند.

هنرمندان از خردسال تا میان‌سال و سالمند، دغدغه‌مندانه هنر و نگرش و دیدگاه‌شان را به خدمت گرفتند تا فرهنگ مصرف به سوی مطلوب حرکت کند. آثار بسیار زیبایی خلق شد که بی‌گمان ماندگار خواهند شد. آن‌چه رخ نمود، سراسر زیبایی و همدلی و همزبانی بود. هنر زبان مشترک همدلی‌های دلسوزانه شد تا بازتاب ابرچالش‌های آب و انرژی پیش روی جامعه، با گویش نرم هنرمندانه به جامعه نمایانده شود.