تسهیلات قرض‌الحسنه کم بهره خرید کالا به زوج‌های دانشجو

معاونت دانشجویی و فرهنگی
سه‌شنبه، ۲۳ آبان ۰۲

طرح ملی همسفر تا بهشت

طی تفاهم‌نامه‌ای مقرر شد تسهیلات قرض‌الحسنه کم‌بهره خرید کالای ایرانی (جهیزیه) به تمامی زوج‌های دانشجویی که از طریق طرح‌ملی «همسفر تا بهشت» در اردوی شمال شرکت نموده‌اند، اعطاء شود.

این تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی کم‌بهره خرید کالای ایرانی (جهیزیه) به تمامی زوج‌های دانشجویی که از طریق طرح‌ملی «همسفر تا بهشت» در اردوی شمال شرکت نموده‌اند، اعطاء می‌گردد. این تسهیلات بدون سپرده‌گذاری اولیه، با نرخ ۴ درصد و دوره بازپرداخت ۱۸ ماهه خواهد بود.

در صورتی‌که زوجین دانشجو توثیق بخشی از مبلغ را بر عهده بگیرند، بازپرداخت اقساط تا سقف ۳۶ ماه ادامه خواهد یافت.

خاطر نشان می‌شود این تسهیلات کم‌بهره، به هر یک از زوجین دانشجو که متقاضی باشند جداگانه نیز تعلق خواهد گرفت به این معنی که هر خانواده می‌تواند وام ۲۰۰ میلیون تومان دریافت کند. این تسهیلات در قالب کارت خرید کالای ایرانی به زوجین تعلق خواهد گرفت.

زوجین دانشجو ساکن مشهد می‌توانند به بانک مهر ایران واقع در چهارراه خسروی مراجعه نمایند و زوجین دانشجوی شهرستانی با نصب نرم‌افزار بانک مهر ایران به صورت الکترونیکی افتتاح حساب نموده و پس از آن درخواست دریافت این تسهیلات را ثبت نمایند.

جهت ثبت نام به آدرس زير مراجعه فرماييد:

معاونت دانشجویی و فرهنگی